Недела, 21 Јули 2024

Мој Телекабел Ваш личен профил за пристап и увид во вашата сметка

Мој Телекабел > Најава

E-mail или Шифра од сметка:

Лозинка или ЕМБГ/ЕДБ:

Мобилен број: (07xxxxxxx)

Го заборавив мојот e-mail за најава.
Ја заборавив мојата лозинка.

Преземете ја мобилната апликација

Moj Telekabel AppleApp Store Мој Telekabel Google PlayGoogle Play

Добродојдовте

„Мој Телекабел“ е Вашето електронско поштенско сандаче на кое можете да имате преглед на сите услуги што ги користите, месечни задолжувања, проверка на сообраќај, детална телефонска сметка, да бидете известени за најновите понуди, да ги преземете Вашите фактури и да ги плаќате online.


Доколку првпат се најавувате на Вашето електронско поштенско сандаче внесете и мобилен телефонски број за верификација на податоците: шифра од сметка и ЕМБГ/ЕДБ.


Откако ќе влезете во Вашето електронско поштенско сандаче, во Мени -> Профил може да направите промена на корисничката шифра во E-MAIL адреса и ЕМБГ/ЕДБ во Лозинка.

Бета верзија (можни се грешки во приказот на податоците)

Copyright © 2013 Телекабел. Сите права се задржани.

Контакт e-mail: moj@telekabel.net.mk

Политика за приватност

20+ 17+ 9+ 12+ 5+