Петок, 29 Септември 2023

Мој Телекабел Ваш личен профил за пристап и увид во вашата сметка

Мој Телекабел > Го заборавив мојот e-mail

Внесете ја вашата шифра и матичниот број, а потоа ќе добиете СМС порака со вашиот e-mail.


Шифра од сметка:

ЕМБГ / ЕДБ:

Внесете го кодот од сликата:

1 p 9 7 3 r
Назад

Го заборавивте вашиот e-mail?

Корисничкото име за најава на „Мој Телекабел“ е вашата e-mail адреса. Доколку сте ја заборавиле e-mail адресата која ја користевте за најава, внесете ги вашата шифра (која можете да ја видите на некоја од вашите сметки пр: РО0002) и вашиот матичен број во соодветните полиња.

По внесувањето на потребните податоци, на вашиот мобилен телефонски број кој го внесовте при регистрација ќе добиете СМС порака со вашиот е-маил за најава на „Мој Телекабел“.

Бета верзија (можни се грешки во приказот на податоците) 123

Copyright © 2013 Телекабел. Сите права се задржани.

Контакт e-mail: moj@telekabel.net.mk

Политика за приватност

20+ 17+ 9+ 12+ 5+