Четврток, 08 Декември 2022

Мој Телекабел Ваш личен профил за пристап и увид во вашата сметка

Мој Телекабел > Регистрација

E-mail:

Шифра од сметка:

ЕМБГ / ЕДБ:

Мобилен Телефон:

Лозинката мора да содржи најмалку шест карактери од кои барем една голема и мала буква, еден број и еден од следниве специјални знаци: !@#$%^&+

Лозинка:

Потврди Лозинка:

Внесете го кодот од сликата:

e f p v f 3

Се согласувам со Политиката за приватност на Телекабел.

Назад

Како да се регистрирам?

Компанијата Телекабел не е одговорна за загубена или украдена лозинка или нивна неовластена употреба. Со пријавување на корисничкиот панел на Телекабел согласни сте веднаш да ја известите компанијата доколку дојде до неовластена употреба на вашата лозинка, сметка или било какво нарушување на безбедност.

Бета верзија (можни се грешки во приказот на податоците)

Copyright © 2013 Телекабел. Сите права се задржани.

Контакт e-mail: moj@telekabel.net.mk

Политика за приватност

20+ 17+ 9+ 12+ 5+