Четврток, 08 Декември 2022

Мој Телекабел Ваш личен профил за пристап и увид во вашата сметка

Мој Телекабел > Ја заборавив мојата лозинка

Внесете ја вашата шифра и матичниот број, а потоа проверете ја вашата e-mail адреса за вашата нова лозинка.


Шифра од сметка:

ЕМБГ / ЕДБ:

Внесете го кодот од сликата:

v p t y h x
Назад

Ја заборавивте вашата лозинка?

Доколку сте ја заборавиле вашата лозинка внесете ги вашата шифра (која можете да ја видите на некоја од вашите сметки пр: РО0002) и вашиот матичен број во соодветните полиња.

По внесувањето на потребните податоци, системот ќе генерира нова лозинка која ќе Ви биде испратена на e-mail адресата која сте ја внеле при регистрација.

По најава на „Мој Телекабел“ со ново генерираната лозинка, постои можност да извршите промена на истата преку менито за промена на лозинката.

Бета верзија (можни се грешки во приказот на податоците)

Copyright © 2013 Телекабел. Сите права се задржани.

Контакт e-mail: moj@telekabel.net.mk

Политика за приватност

20+ 17+ 9+ 12+ 5+